Diversey

Bij Diversey zijn we pionier in ons vakgebied en dat zullen we altijd blijven. Onze opdracht is om dingen mogelijk te maken. We zorgen constant voor revolutionaire technologieën in reiniging en hygiëne waarop al onze klanten in al onze internationale sectoren volledig vertrouwen. 

Ons aanbod omvat totaaloplossingen voor alle professionele toepassingen, inclusief trainingen, logistiek en administratieve ondersteuning. Onze systemen zijn gericht op gebouwenonderhoud, professionele keukenhygiëne, machinale vaatwas, sanitairreiniging, textielverzorging, persoonlijke hygiëne en voedselveiligheid.
 
Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en nemen de tijd om uw specifieke behoeften op het gebied van reiniging en hygiëne goed te begrijpen en hierop in  te spelen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de faciliteiten waar onze klanten zorg voor dragen, zodat deze altijd schoon, veilig en aantrekkelijk zijn. Meedenken en het continue aanbrengen van vernieuwingen die het leven en de business van onze klanten gemakkelijker en winstgevender maken is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken met u samen om uw verwachtingen, en die van uw klanten, te overtreffen, elke dag, overal!

Diversey 
Maarssenbroeksedijk 2
3542 DN  Utrecht

www.diversey.com