Geplaatst door: eRIC

E-Z UP – de nummer 1, nu nog sterker en duurzamer!

In 1983 nam de huidige eigenaar van E-Z UP deel aan een bootrace in Californië. Om zich te beschermen tegen de brandende zon nam hij een tent mee. Helaas ontbraken een aantal onderdelen en was hij zodoende niet beschermd gedurende die dag. Op dat moment zag Mark Carter (President/Eigenaar E-Z UP International Inc.) een idee voor zich wat hij in de daaropvolgende maanden in de garage van zijn ouders uitwerkte tot een werkend product. Zijn eerste, eigenlijk uit nood geboren E-Z UP tent was het begin van een langdurig succesverhaal. Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat het alom bekende snel opzetbare tentsysteem overal ter wereld bekend kwam te staan als een “easy up tent”.

brandweer en rode kruis

Na in eerste instantie voornamelijk binnen de gemotoriseerde sport in te spelen op de vraag naar schaduw, dienden zich in de loop der jaren steeds meer doelgroepen aan. Vandaag de dag is naast de sport-, promotie-, retail- en verhuurbranche de veiligheidssector een erg belangrijke doelgroep voor E-Z UP.

Alleen al in Nederland zijn bijvoorbeeld de Nationale Politie, het Ministerie van Defensie, het Rode Kruis en verschillende brandweerkorpsen terugkerende klanten. Samen met de eerdergenoemde segmenten tekent dit de multifunctionele inzetbaarheid van het product.

Of het nu gaat om het snel afschermen van een plaats delict, het promoten van Defensie als werkgever of als Rode Kruis hulppost tijdens een evenement, E-Z UP is dé oplossing wanneer je snel een veilige en stabiele overkapping nodig hebt!

De tenten zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende maten, met vele accessoires (wanden, gewichten, etc.) en voorzien van alle benodigde veiligheidscertificaten ten behoeve van de brandveiligheid.

Op de ExpoRIC toont E-Z UP naast haar huidige bestseller, de Eclipse Professional tentserie (als enige in de markt 7 jaar garantie!), ook nog een noviteit. De van origine Amerikaanse firma gebruikt de ExpoRIC als platform voor de introductie van de allersterkste opvouwbare tent die ooit gemaakt is: de ENDEAVOR. Dit gepatenteerde systeem is net zo makkelijk te gebruiken als de Eclipse tenten, echter nog sterker en duurzamer. Waar de Eclipse van alle aanbieders al het best scoorde tijdens windtesten overtreft de Endeavor deze scores ruimschoots. Met ruim 5 centimeter dikke achthoekige aluminium poten, versterkte kruismechanismen, en gebruiksvriendelijke afwerking verwacht E-Z UP dat dit model hét nieuwe topmodel voor de veiligheidssector zal zijn. Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit aluminium (6061-T6, ook gebruikt in de luchtvaart) is het gewicht (bij 3x3 bijvoorbeeld 33kg) tevens relatief laag voor zo’n hoogwaardige overkapping.

Naast bovengenoemde kenmerken zijn de tenten uiteraard volledig in uw huisstijl te bedrukken.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Of wilt u dit E-Z UP tentsysteem zelf zien en testen?

Kom langs bij E-Z UP op stand E126 of bezoek de website www.ezup.nl

Reactie toevoegen