Act Inc

http://actinc.nl

Standnr: E114

Act Inc

Marktleider
Act Inc. is marktleider trainingsacteren en specialist in spelend leren. In heel Europa leveren we experts die van jouw opleidingsvraag een leerfeest maken.

Visie
We werken met een onderscheidende visie op leren: een ideale en optimale mix tussen praktijkvraag, leervraag en spelvorm. Met als resultaat: speelse leerinterventies met businessimpact.

Partnership
Samen met jou ontwerpen en bouwen we effectieve trainingen, leerlijnen en meer! We helpen bij het maken en uitvoeren van onderscheidende offertes, aanbestedingen en pitches.

Createam
Ons theaterhart combineren we met liefde voor leren. We dagen je uit om met ons te sparren. Kom maar op met je ontwikkelvraagstuk. Wij maken er vette sh*t van! 

 

Escaperooms
We bouwen mobiele escaperooms voor leren en ontwikkelen. Jouw onderwerp in je bedrijfsstijl als game ruimte in je eigen bedrijf. We dompelen je mensen onder en triggeren ze om onder tijdsdruk antwoorden en clues te vinden, het volgende level te spelen en echt samen te werken. In een room met geluid, licht, interactieve objecten, digitale trucs, een aansprekend verhaal en karakters met een dubbele bodem.

Fysiek
In de ‘echte’ wereld blijft het steeds vaker niet bij woorden. Daar kun je maar beter op voorbereid zijn. Onze fysieke acteurs kunnen levensechte situaties neerzetten, waarin deelnemers kunnen oefenen met stressvolle situaties. We gaan door waar een standaard agressietraining stopt en bieden een veilig platvorm om te handelen wanneer je onder druk staat.

Bedrijfstheater
Bedrijfstheater brengt jouw werkvloer in het theater en vooral het theater naar jouw werkvloer. Aan de hand van herkenbare scènes, grappige sketches en mooi liedjes maken we verbinding tussen werknemers en lastige onderwerpen. Voelbare onderstromen worden bespreekbaar en krijgen een stem. Men gaat contact maken met elkaar én het thema. Uiteindelijk wordt de beleving concreet; er ontstaan inzichten en ideeën. Bedrijfstheater raakt. Punt.

Storytelling
Met de TELL!® methode leer je slim presenteren. Je leert werken met de wetenschappelijke- en praktisch toepasbare methodes om blijvend beter te presenteren. Je combineert de beste communicatietools met effectieve theatertechnieken.
Je kunt jouw pakkende verhaal: aan elk publiek, op ieder podium, en als een verteller met impact brengen. We geven storytelling workshops, -coaching en trainingen op maat over: bodylanguage, non verbale communicatie, presenteren, omgaan met media, communicatie, sales, leiderschap en pitchen. 

Live Gaming
In live games “speel” je “wedstijdje” met je praktijk. Je dompelt je onder in een “spel” met een spannende verhaallijn, waar je je skills kunt verbeteren. Je “speelt” met een uitdagende case en “echte” karakters. In teams bedenk je slimme tactieken en voert die uit, om te “winnen”. Act Inc. bedenkt, ontwerpt, bouwt en speelt voor verschillende klanten live games. We noemen dat de next level in leren.