ASCC & SAR Training

ASCC & SAR Training

ASCC & SAR Training zijn een samenwerking aangegaan om een aantal crisis- en incidentmanagement gerelateerde vakbekwaamheidsactiviteiten te ontwikkelen binnen - onder andere - de sectoren: maritiem, waterbeheer, on - en offshore en vitale infrastructuur.

Vanuit haar oorsprong is ASCC gespecialiseerd in oil & chemical spill preparedness & response op het water en geeft hierin IMO compliant trainingen, maatwerk workshops en oefeningen. Daarnaast heeft ASCC een cloud applicatie ontwikkeld METIS, waarin op basis van google maps, een oil spill gesimuleerd kan worden en oil spill response materiaal met locatie inzichtelijk gemaakt kan worden. Graag geven we u een demonstratie op de stand.

SAR Training richt zich op het ondersteunen en verzorgen van mono - en multidisciplinaire vakbekwaamheidsactiviteiten voor crisisfunctionarissen en crisisteams. Kennis van - en vaardigheid in actuele ontwikkelingen zoals informatiemanagement conform de Netcentrische Werkwijze en het daarbij gebruik maken van een ondersteunend crisismanagementsysteem (CMS) is aanwezig in het team van trainers en docenten.  

Ook voor het ontwikkelen, actualiseren of herzien van crisisplanvorming, oil spill response plans, of contingency plans bent u bij ons aan het juiste adres.