BC-opleidingen

BC-opleidingen

BC-opleidingen is een in 2015 opgericht innovatief kennis- en opleidingscentrum voor de internationale civiele duikindustrie en (speciale eenheden van) hulpverleningsdiensten als brandweer, politie en defensie.

BC-opleidingen verzorgt in Enkhuizen aan het Markermeer professionele duikopleidingen van categorie A1 tot en met B4, Duikploegleider (DPL) en Duik Medisch Begeleider B1/B2 (DMB, voorheen MAD-A). Tevens zijn er veel maatwerktrajecten mogelijk in de vorm van specialistische tooltrainingen, competentiechecks en (her-)certificeringen.

De gegeven duikopleidingen vallen onder het schema SWOD (Stichting werken onder Overdruk) en BC-opleidingen is ISO9001 en VCR gecertificeerd, als ook erkent als opleidingsinstituut door het
NDC-CI (Nederlands Duikcentrum - Certificatie Instelling).

BC-opleidingen beschikt over verschillende professionele duikuitrustingen, duiksystemen en vele andere duik-gerelateerde zaken voor zowel SCUBA als SSE (zoals decompressie-units enzovoort).

Momenteel wordt gebouwd aan een nieuwe campus, welke eind 2018 gereed zal zijn, bestaande uit een hypermodern opleidingsgebouw met meerdere bouwlagen en inpandig diverse waterbassins van verschillende dieptes, een buitenduiktoren van maar liefst 21 meter diepte (met verschillende niveaus) en zelfs eigen gastronomie- en overnachtingsfaciliteiten. Bovendien heeft BC-opleidingen binnenkort de beschikking over een eigen brandweervaartuig en brandweer waterongevallenwagen.

Laat u informeren en kom langs bij onze beursstand E63.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen of een emailbericht sturen:
telefoonnummer: +31 (0) 228 722 420| e-mailadres: info@bc-opleidingen.nl

BC-opleidingen B.V. | Voorland 13 1601EZ Enkhuizen | www.bc-opleidingen.nl