CFBT-NL BV

http://www.cfbt-nl.com

Standnr: E33A en B56

CFBT-NL BV

Hoe realistisch wilt u het hebben?

Vooruitstrevend in het delen van kennis zal CFBT-NL zich in de toekomst steeds meer richten op trainingen van situaties waar de brandweer in de praktijk mee te maken krijgt. Brandweer Amsterdam- Amstelland maakte al kennis met onze trainingswijze waarbij medewerkers uitgedaagd werden om in elementaire oefeningen praktijk simulaties te bieden.

Onze instructeurs treden op als coach en laten de deelnemers “ervaren en beleven” en zelf de juiste oplossing te geven. Eigen ontwikkelde trainingsfaciliteit gecombineerd met internationale kennis en de Nederlandse werkwijze hebben de unieke opstelling van de Fire Attack Training Cell opgeleverd. Daarnaast zal CFBT-NL met nieuwe technieken op de markt komen die de brandweer op verschillende incident types van meerwaarde zijn.

Tijdens de beurs introduceren wij PV STOP. De oplossing bij incidenten met zonnepanelen waarbij een offensief optreden mogelijk is. Ook kunnen wij u tijdens de beurs informeren over onze praktische innovatiedagen. CFBT-NL is uw partner in kennis-, innovatie- en ontwikkeling.