Esri Nederland

Esri Nederland

In het complexe domein van meldkameractiviteiten of grootschalige evenementen, is het moeilijk om precies te weten wat waar gebeurt. ArcGIS biedt een real time situational undertanding en een common operational picture zowel in de meldkamer als bij de hulpdiensten in het veld.

Esri biedt als wereldwijde organisatie de beste GIS software ter wereld aan. Met ArcGIS leveren wij in het Veiligheidsdomein oplossingen voor de meldkamer, planvorming, grootschalige evenementen en voor de ketensamenwerking aan. Onze oplossingen bieden inzicht, overzicht en handelingsperpectief in een real time omgeving. ArcGIS is schaalbaar, deelbaar en ontwikkelt volgens de laatste open standaarden.

ArcGIS Mission
Tijdens eRIC 2020 laten we u graag kennis maken met ArcGIS Mission. Een compleet en tactische software-oplossing voor situational awareness en missiemanagement, die organisaties een uitgebreid inzicht in een operationele omgeving biedt.

Nieuwsgierig? Lees hier meer over wat Esri met GIS voor publieke veiligheid kan betekenen. Alvast meer informatie over ArcGIS Mission? Klik hier! Uiteraard verwelkomen wij u graag op onze stand op het Meldkamerplein - E201.

ArcGIS Mission