Falck

Falck

Falck – Mensen helpen met mensen

Falck is een internationale organisatie, opgericht in Denemarken. Sophus Falck startte in 1906 zijn eerste brandweerkorps in Kopenhagen. Sinds die tijd groeide het bedrijf wereldwijd uit tot een organisatie dat gespecialiseerd is in het voorkomen van, het assisteren bij en het redden van mensen tijdens noodsituaties.

Falck in Nederland biedt al jarenlang hoogwaardige veiligheidsadviezen, opleidingen & trainingen, IT-oplossingen en bedrijfsbrandweer outsourcingsdiensten op maat. Wij richten ons met name op de overheidsbrandweer en (petro)chemische industrie.

Nieuw trainingscentrum

Jaarlijks komen duizenden professionals uit de hele wereld naar het trainingscentrum van Falck op de Maasvlakte. Zij krijgen een opleiding of training en zorgen vervolgens voor een veiliger woon-, werk- en leefomgeving.

Falck neemt in 2018 een nieuw trainingscentrum op de Maasvlakte in gebruik. Het nieuwe centrum wordt gebouwd en ingericht volgens de modernste standaarden voor techniek, milieu, arbeidshygiëne, veiligheid, en trainingstechnologieën. Bezoek onze stand om u te laten bijpraten over de laatste stand van zaken.

Workshop paraatheid . sub-zaal 7 hydroliekruimte . Donderdag . 13:45-14:30

Overal in Nederland is een terugloop in paraatheid te zien bij de overheidsbrandweer. Vrijwilligers zijn momenteel de spil van de brandweerorganisatie, maar we zien dat de huidige organisatievorm op veel plekken op lange termijn niet houdbaar is.

Falck is bezig met de ontwikkeling van een visie op dit probleem en met een aanpak om veiligheidsregio’s te helpen. In een interactieve workshop gaan we het gesprek aan en deelt Falck haar visie op het gebied van paraatheid.

U bent van harte welkom op de donderdag tussen 13:45 en 14:30 in sub-zaal 7 in de hydrokliekruimte om de workshop bij te wonen.

 

 

 

 

Presentatie(s) gegeven door Falck