Finstral B.V.

Finstral B.V.

Finstral Professional Wear & Equipment (www.kogelwerendvest.nl | standnummer E138) is een gerenommeerde leverancier van hoogwaardige kogelwerende en steekwerende vesten, ballistische helmen, harde pantserplaten, schilden en aanverwante artikelen in de BeNeLux.

Wij leveren het beste op het gebied van persoonlijke ballistische bescherming aan klanten binnen de civiele markt, particuliere beveiligingsorganisaties en overheden. In samenwerking met onze klanten ontwikkelen we ook custom made producten om te komen tot praktische oplossingen voor diverse operationele eisen.

Voorbeeld hiervan is dat één van onze klanten zich met twee specialistische teams presenteren op het beursterrein tijdens eRIC 2020: het Special Operations Response Team (SORT) en het Hazard Area Response Team (HART) van Ambulance Amsterdam. Teams die in de zogenaamde ‘warme zone’ van een extreem geweldsincident kan optreden met ‘ballistische bescherming’, in de vorm van kogelwerende vesten en helmen. Ook geïnteresseerd in ballistische bescherming? U bent van harte welkom op onze stand (E138)!