Fire Safety 4 You B.V.

Standnr: D26

FirePro Benelux

FirePro Benelux is de exclusief geautoriseerde distributeur voor de condensed aerosol brandblussers en brandblussystemen. 

FirePro is marktleider en het meest onderzochte en gecertificeerde blusmiddel op de markt. Dit door internationale- en nationale- laboratoriums en geaccrediteerde instellingen.

Het is onschadelijk voor de mens, dier, milieu en veroorzaakt geen corrosie.

Tevens is FirePro het enige blusmiddel wat onder accreditatie (KIWA) is gecertificeerd voor het onder controle brengen en blussen van branden met Lithium-ion batterijen. 

Daarnaast wordt FirePro veel toegepast als bronbestrijding (schakelkasten), opslag en vervoer gevaarlijke stoffen, vervoer over de weg, water, lucht, machinekamers en heeft alle certificeringen voor toepassing aan boord van schepen.

Wereldwijd gebruiken professionals waaronder brandweerkorpsen de mobiele hand-bedienbare blusunits.

FirePro is dan ook multifunctioneel inzetbaar.

Voor al uw vragen: www.firepro.nl

Battery Safety Solutions

Battery Safety Solutions creëert oplossingen voor veilig transport, opslag en behandeling van lithium batterijen. Ons team van experts biedt kennis en oplossingen voor uw uitdagingen en levert resultaat. Oplossingen die ervoor zorgen dat werknemers kunnen excelleren en veilig kunnen werken, waaronder opleidingen op maat voor de veilige behandeling van batterijen.


THE CLEANER 1

Op 7 juni 2017 crashte Richard Hammond met de Rimac Concept_one vol elektrische auto. Battery Safety Solutions verzorgde het veilige internationale transport van de Rimac met de hiervoor door haar experts speciaal ontwikkelde en uitgeruste container voor beschadigde reactieve producten, The Cleaner 1.

Van Peperzeel is marktleider in Nederland op het gebied van inzamelen, sorteren, en duurzame verwerking van batterijen. Voor de opslag van lithium batterijen gebruiken zij The Cleaner 1.