GCC

https://www.global.nl

Standnr: E40

GCC

Sinds 1991 is GCC de groothandel in accessoires op het gebied van mobile apparatuur voor de Benelux. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het inbouwen van apparatuur in voertuigen. Dat klinkt eenvoudig, maar een ‘standaard’ voertuig bestaat niet. Er zijn tientallen automerken met daaronder weer allerlei types en bouwjaren. Voor elke combinatie levert GCC een Brodit oplossing, vaak direct uit voorraad.

Samenwerken met ons betekent dat u snel geholpen wordt. U kunt altijd terugvallen op de expertise van onze eigen technische dienst. Daarnaast kiest GCC voor hoge kwaliteit. Mindere kwaliteit wordt niet in het assortiment opgenomen, gewoonweg omdat dit op den duur altijd meer kost dan het waard is. Ondanks het brede Brodit assortiment kan het zijn dat een bepaalde houder niet te vinden is, omdat deze gewoonweg niet bestaat. Zodra het om projecten gaat waar grotere aantallen mee gemoeid is, kunnen wij u wellicht toch helpen. Wij zullen dan in samenwerking met Brodit en u een oplossing ontwikkelen naar uw wensen.

Naast de Brodit houder oplossingen is GCC importeur van de professionele Parrot drones. De nieuwste Parrot drone, de Anafi Ai is uitgerust met camera waarmee een object van 1cm op een afstand van 75 meter gedetailleerd bekeken kan worden. De Parrot Anafi USA is naast de uitmuntende camera uitgerust met een thermische camera.

Nieuwsgierig wat wij nog meer in ons assortiment hebben?

Bezoek onze website www.global.nl.