HONOR Safety & Consultancy B.V.

HONOR Safety & Consultancy B.V.

Fabrikant specialistische veiligheidsoplossingen

Sinds onze oprichting in 1948 is HONOR Safety & Consultancy uitgegroeid tot specialistische fabrikant en leveranciers in vier productgroepen: valbeveiliging, reddings- & evacuatiesystemen, gaspakken, chemicaliën- en hittewerende kleding en gasdetectie.

Probleemoplossingen o.b.v. klantsituatie

We onderscheiden ons door onze gedegen reputatie en o.b.v. adequate analyse van de klantsituatie om tot innovatieve, veilige, hoogwaardige oplossingen te komen, die zich kenmerken in gebruikersvriendelijkheid, ergonomie en lage total-costs-of-ownership. Daarbij hebben we de ambitie om op onze vier specialistische gebieden de meest optimale oplossing te creëren! Dat doen we door uw deskundigheid met onze kennis en expertise samen te brengen. Wij kunnen u adviseren op het gebied van valbescherming, reddings- en evacuatiesystemen, hoogwaardige beschermende kleding (gaspakken, chemicaliënkleding, hittewerende kleding, decontaminstiesystemen e.d.) en draagbare gasdetectie. U kunt bij ons terecht voor doeltreffende oplossingen maar ook voor specifiek (en met u) ontwikkelde turn-key geïnstalleerde projecten.

In Nederland adviseren wij eindgebruikers d.m.v. onze direct-sales organisatie en exporteren wij wereldwijd via geautoriseerde distributeurs.