IFFS - Innovative Fire Fighting Solutions

IFFS - Innovative Fire Fighting Solutions

IFFS biedt niet-standaard systemen en apparatuur op maat voor de industrie en brandweer. Met specialisatie en maatwerk leveren wij toegevoegde waarde op de markt voor brandweervoertuigen en -systemen.

Sinds 1983 hebben onze medewerkers kennis en ervaring opgedaan in de brandweerindustrie. Bij Saval-Kronenburg, Rosenbauer Nederland, DAF trucks, Rosenbauer International, MG Rijeka en andere brandweerbedrijven. Door de jaren heen is er heel veel kennis opgedaan over brandweertechniek, blussystemen, voertuigtechniek en productietechnieken. Hierdoor zijn we in staat creatieve en innovatieve oplossingen aan te bieden. Onze afdeling Engineering  is uiterst creatief en zéér bedreven in 3D ontwerpen zodat een probleem niet alleen wordt omgezet in een oplossing maar ook in een realiseerbaar ontwerp.

Over de jaren hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Onze klanten zijn voornamelijk brandweerkorpsen, regionaal, industrieel of op een vliegveld. Daarnaast werken we samen met handelspartners en adviesbureaus, zowel nationaal als internationaal.

IFFS op ExpoRIC 2018