Mastertent BV

Mastertent BV

MASTERTENT vouwtent „Rescue“

Als elke seconde telt… De vouwtent voor in noodsituaties: snel, veilig en waterdicht.

Op het beslissende moment telt elke seconde. Iedere klap moet raak zijn en er is geen tijd te verliezen. Vanuit deze basisgedachte hebben wij onze ”Rescue” noodhulptent ontwikkeld. Hij kan onovertroffen snel worden opgebouwd, is 100% waterdicht en brandvertragend gecertificeerd. Nadat uw “Rescue” noodhulptent binnen 60 seconden is opgezet, dient u alleen nog de zijwanden en het grondzeil te bevestigen.

Speciale zijwanden en grondzeil voor in noodsituaties
Het grondzeil is gemaakt van open antislip materiaal ten behoeve van de veiligheid en stabiliteit. Het werkt absorberend en zodoende geschikt om bloed en andere vloeistoffen op te nemen. Tevens is een waterdichte uitvoering leverbaar, eveneens voorzien van antislip laag. Door de verhoogde zijwanden is het binnendringen van water, wind en vuil niet mogelijk – optioneel kunnen zandzakken aangebracht worden voor extra stabiliteit.

Ideaal bij reddingsoperaties
De noodhulptent “Rescue” heeft zijn functionaliteit al veelvuldig bewezen, bijvoorbeeld als overkapping tijdens bergingswerkzaamheden van slachtoffers, bij natuurrampen zoals aardbevingen en overstromingen, als EHBO hulppost of noodhospitaal, brandweeracties, politie-inzet en personencontroles.