MFA ® Europe

http://www.mfaeurope.nl

Standnr: E115

MFA ® Europe

MFA ® Europe

Van oorsprong Amerikaans , al sinds 1970 op de markt en daarbij altijd al gebaseerd geweest op de PHTLS ® uitgangspunten. Wij zijn er dus zowel voor Eerste Hulpverleners, Instructeurs en Trainingscentra als de Professionele Hulpdiensten.

Omdat laag, midden of hoog energetisch letsel ten gevolge van terrorisme, een ernstig verkeersincident, bergsportongeval of natuurgeweld in wezen geen verschillende verzorging behoeft, voldoen onze cursusboeken uitstekend om hierbij effectief op te kunnen treden. Hetgeen zich uiteraard niet alleen beperkt tot 'stop the bleeding'. Oriëntatie, communicatie, crowdmanagement, spalken, gewondentransport ..etc. zijn praktische en relevante ‘old school’ modules en daar zijn we trots op.

Na de S.A.R. met de drone en lasertechnologie van Lidarswiss kunnen de getrainde Hulpverleners veilig aan de slag. Eerste Hulpverleners of TEMS teams met de ReFra ® deurcontroller, Sam ® Splint, Traumazwachtel, Tourniquet en recentelijk de Cardio First Angel, getuigen stuk voor stuk van ons reeds decennia actuele aanbod.

Een drugs look-a-like koffer voor opsporing- en preventie doeleinden, maar ook ter educatie voor de Evenementenhulpverlener. En de verwarmde hufter proof Rotaid AED kast, zodat de AED daadwerkelijk ; dus ook bij bare weersomstandigheden; inzetbaar blijft. En diverse lease- of huuropties voor uw AED.

‘Last but not least’ de BeNeLux release van een zeer complete en betaalbare professionele AED Monitor van de firma CardiAid, iets wat je als professional niet mag missen.

Overtuig u zelf in onze stand.

http://www.mfaeurope.nl/