PALM Toolsets

PALM Toolsets

PALM Toolsets is gespecialiseerd in het accu handgereedschap op brandweervoertuigen in samenwerking met Bosch Powertools.

Accu Handgereedschapsets

Deze set worden op maat gemaakt specifiek naar de wensen van de brandweerregio's. 

Met onze jaren lange ervaring, waarvoor de brandweer de machines kan gebruiken en hoe de machines gebruikt worden, maken wij gereedschap sets op maat. Dit door de opbouw en samenstelling van de juiste brandweer toebehoren geschikt zijn voor iedere brandweervrouw-man.Deze accu handgereedschap sets zijn een grote aanvulling bij een inzet bij brand en technische hulpverlening. Het zal een inzet sneller en succesvoller laten verlopen.

Inmiddels zijn er al verschillende regio's, die geheel of gedeeltelijk met deze accu handgereedschap sets werken voor de HV, HW, TAS en brandonderzoek.

Oa : Regio Zeeland, regio Zuid-Holland-Zuid, regio Midden-West Brabant, regio Noord-Braband,regio Limburg-Noord,regio Twente,regio Utrecht, regio Kennermerland, regio Flevoland, regio Noord-Holland-Noord, regio Drenthe, 

Het gereedschap heeft een waardige brandweer test ondergaan tijdens de Dakar Rally 2017 en 2018 van 15000 km. In warmte, kou en stof, maar ook zeker hobbels en klappen.        Voor de opbouw en rally is het Bosch PowerTool gereedschap ter beschikking gesteld aan het Firemen Dakarteam door PALM Toolsets.

Door de directe ondersteuning van Bosch PowerTools Nederland, beschikken wij over de nieuwste en juiste informatie van onze producten. 

Accu handgereedschapset

Accu Handgereedschapsets

PALM Toolsets