Products2Go B.V.

Products2Go B.V.

Products2Go is distributeur van innovatieve producten die bijdragen aan de persoonlijke veiligheid van consumenten en professionals. In onze stand op ExpoRIC lichten we er daar twee van uit.

Emerit Watch

Bekijk de Emerit Alarm Watch van Magneta (Fr.). Met dit mooi vormgegeven alarmhorloge heb je altijd hulp binnen handbereik. Verbonden via 4G of via Wifi, zonder afhankelijkheid van een telefoon. Het apparaat is voorzien van een alarmknop, assistentieknop, beweging- en valdetectie, tweeweg spraakverbinding en kan zowel direct naar telefoonnummers als naar alarmcentrales meldingen versturen. En helemaal online te configureren. Het horloge is IP65 waterdicht en kan op verschillende manieren gedragen worden. We demonstreren de Emerit Watch graag aan je. Zowel resellers als eindgebruikers zijn welkom.

 

Emerit Watch van Products2Go

 

PLEGIUM Defence Spray

Wist je dat het meerendeel van de vrouwen tussen 20 en 45 jaar zich regelmatig onveilig voelen op straat? Misschien is daarom de Plegium AlarmSpray we het meest verkochte alles-in-een verdedigingsproduct van dit moment. Het is absoluut een beter en legaal alternatief voor pepperspray.


Met één druk op de knop activeer je alles wat nodig is om jezelf in veiligheid te brengen als je wordt aangevallen. De combinatie van rode uv-verfspray, een felle ledflitser en een harde sirene markeert en verjaagt een belager gegarandeerd. Bovendien verzend de Smart AlarmSpray direct een locatie-link en een spraakoproep naar 5 geselecteerde contacten.
 

We laten je graag kennis maken met dit innovatieve product. Als je zelf mogelijkheden ziet om de Plegium Defence Spray te verkopen in Nederland, dan verwelkomen we je graag als reseller.

En, maak gebruik van de beursaanbieding in onze stand. Koop er direct één voor jezelf of een naaste. Een veilig cadeau om te geven!

Alternatief voor pepperspray alarmspray van Plegium

 

We ontmoeten je graag samen met Secure2Go, onze partner in persoonsalarmering voor professionals in onze stand.