Respond

Respond

 

“Onze missie is het leveren van bedrijfskritische softwareoplossingen, waarmee organisaties hun veiligheid kunnen verbeteren, incidenten beperkt worden en waar procesafwijkingen zo klein mogelijk worden gehouden.”

 

Favicon Respond, een lichtblauwe E tegen een donkerblauwe achtergrond

Respond levert sinds 1993 softwareoplossingen, welke kritische informatie en inzicht in incidenten geven aan Rijksoverheid, lokale overheden (waaronder Brandweer, Politie, GGD/GHOR en gemeenten) en bedrijven met complexe continuïteitsvraagstukken.

Naast geautomatiseerde alarmering en opschaling verzorgen zij voor meerdere sectoren oplossingen voor inzicht en sturing rondom evenement- en incidentmanagement. Deze software ondersteunt de monodisciplinaire processen en maakt het mogelijk deze informatie eenvoudig te delen om de meldkamer van de toekomst optimaal te ondersteunen.

De Respond-concepten zijn gericht op 'ontzorging' en dragen er mede aan bij dat klanten zich primair kunnen richten op hun kerntaken. Ze leveren de middelen aan klanten om deze hoofdtaken optimaal uit te kunnen voeren. Dit reduceert het risicoprofiel, de complexiteit en de kosten van deze processen.
De afgelopen jaren ontwikkelden ze zich steeds meer tot kennispartner in het beheersen van afwijkingen in bedrijfsprocessen. Momenteel zijn ze in Nederland marktleider op het gebied van geautomatiseerde alarmering en opschaling.

Nauw partnerschap, maatwerk en persoonlijke service zijn van groot belang om tot een passende oplossing te komen. Of het nu gaat om een evenement, alarmering, opschaling, mobilisatie of om incidentmanagement, Respond heeft de mensen en kennis in huis.

 

Bevelvoerder van de vliegbasis in crisisberaad met de politie en de brandweer.