Sentaz

https://sentaz.com/

Standnr: E21

Sentaz

Sentaz is een joint-venture tussen Teijin (Aramid) en Elitac die zich richt op veilig en intuïtief rijden voor professionele chauffeurs. Sentaz heeft een innovatief stapsgewijs navigatiesysteem ontwikkeld, dat de bestuurders door zachte trillingen in hun stoel begeleidt. Dit tactiele navigatiesysteem is ontwikkeld met, en succesvol getest door, eindgebruikers.

Teijin is een technologie-gedreven wereldwijde groep die geavanceerde oplossingen biedt op het gebied van milieu; veiligheid, beveiliging en rampenbestrijding; en demografische verandering en verhoogd gezondheidsbewustzijn. Teijin heeft de ambitie om een safety solutions provider te worden gericht op de persoonlijke veiligheid van hulpdiensten. Één van de nieuwe ontwikkelingen hierin is het actieve Cooling Garment.

Elitac faciliteert ‘wearable’ innovatie door het integreren van elektronica in textiel. In het Elitac wearable lab bieden ontwikkelen we wearables en slimme kledingstukken samen met partners. Wij realiseren uw wearable productinnovatie met onze rekbare elektronica, modulaire besturingssysteem en ervaren wearable ontwikkelteam.