Serious Game Media

Serious Game Media

Gamify your company! Wij gaan organisatorische uitdagingen aan met gametechnieken en serious games. Serious Game Media bedenkt en ontwikkelt game concepten samen met onze opdrachtgevers. Ons doel is om uw organisatie waarde te leveren door middel van game technieken. Dit kan middels een serious game of door het toevoegen van game elementen binnen uw organisatie. Door gamificatie in uw organisatie toe te voegen, worden medewerkers en managers, maar ook klanten en relaties actiever betrokken bij uw bedrijf.

De mens is van nature een gamer! Dat heeft niet zozeer te maken met competitie, maar meer met onze intrinsieke motivatie om onze eigen vaardigheden continu te verbeteren. Als wij intrinsiek gemotiveerd en betrokken zijn, is positieve gedragsverandering en efficiënte educatie veel makkelijker te realiseren. Vanuit deze visie zijn games in te zetten in allerlei gebieden, zoals procesverbetering, training en educatie, promotie en events. 

Over C2000 Trainer™
Voor de OOV-sector hebben wij vanuit deze visie C2000 Trainer™ ontwikkeld, in nauwe samenwerking met Regionale Ambulance Voorziening Utrecht (RAVU) en
trainingscentrum METS. Serious Game Media (SGM) biedt met C2000 Trainer™ een oplossing voor een welbekend probleem: namelijk het effectief trainen van communicatie over het C2000 netwerk. Met name ten tijde van grote inzet, gaat de communicatie via dit netwerk niet altijd goed. Door de juiste protocollen te gebruiken wordt de maximale capaciteit van de masten minder snel bereikt.

SGM biedt met C2000 Trainer™ een uniek multiplayer spel en daarmee de mogelijkheid om realtime in groepen grote scenario’s te oefenen, zonder het werkelijke netwerk te belasten. Met C2000 Trainer™ kunnen grote rampscenario’s als “echt” nagespeeld worden. Alle gebruikers krijgen in elk rampscenario opdrachten en situaties aangeboden. Gebruikers moeten met de eigen porto- of mobilofoon op de smartphone de juiste communicatie inzetten.

De Ambulance Zorg is de eerste sector waar SGM haar C2000 Trainer™ voor heeft
afgestemd. C2000 Trainer™ wil maatwerk content voor de overige sectoren beschikbaar gaan stellen, zodat alle disciplines in de voor hen relevante situaties kunnen trainen en in real-time kunnen communiceren volgens de C2000 protocollen.