Signalis B.V.

Signalis B.V.

Signalis is uw partner op het gebied van advisering, levering en inbouw van optische en akoestische signalering. Wij willen u maximaal laten opvallen in combinatie met een hoge betrouwbaarheid; u moet tenslotte te allen tijde “onbezorgd” op weg kunnen!

 

Product

Signalis is exclusief importeur van Hänsch Warnsysteme. Hänsch Warnsysteme heeft al ruim 30 jaar ervaring in het in eigen beheer ontwikkelen en produceren van A-kwaliteit optische en akoestische signalering. Naast optische en akoestische signalering heeft Signalis nog een aantal andere kwaliteitsproducten in haar programma, zoals LED-werkverlichting.

 

Advisering

Samen met u om tafel voor een voorstel op maat, waarbij betrouwbaarheid en maximaal waarschuwingseffect van de signalering hoog in het vaandel staan. In combinatie met de kennis van de meest recente ontwikkelingen in techniek en wetgeving doen we u het beste voorstel.

 

Inbouw en service

Signalis kan voor u het totaaltraject verzorgen, van advisering tot en met het operationeel zijn in uw voertuigen. Naast advisering over en levering van onze producten, verzorgen wij ook graag de inbouw en service. Uiteraard staan ook hierbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop!

Graag informeren wij u op onze stand over de mogelijkheden van signalering voor uw voertuigen en in het bijzonder over de nieuwste ontwikkelingen.