Slamdam

http://www.slamdam.nl

Standnr: D25

Slamdam

SLAMdam een tijdelijke waterkering. Een even compact als eenvoudig op te zetten product dat in geval van wateroverlast of calamiteiten het grote verschil kan maken. 

Door de elasticiteit van de SLAMdam kan deze bovendien op alle ondergronden worden neergelegd. Oneffenheden worden simpelweg afgedekt door de hoge mate van flexibiliteit van het materiaal. De SLAMdam is door de unieke eigenschappen inzetbaar voor veel uiteenlopende doelgroepen. Voor de hand liggend zijn waterschappen, brandweer, defensie en calamiteitenspecialisten. Maar ook agrarische bedrijven en particulieren maken dankbaar gebruik van SLAMdam. 

SLAMdam is ontwikkeld als waterkering maar heeft talloze andere mogelijkheden. Zo is er een tijdelijke brug ontwikkeld om snel en makkelijk over obstakels heen te kunnen. Een wasplaat voor CBRN decontaminatie om snel voertuigen ter plaatsen te reinigen. En de Firedam die snel ingezet kan worden tijdens natuurbranden of heidebranden. 

De SLAMdam is duurzaam ontwikkeld op basis van het synthetische EPDM rubber, een ecologisch verantwoord en recyclebaar materiaal, met unieke kenmerken en een  onderhoudsvrije levensduur van ruim 40 jaar. Daarnaast is de SLAMdam UV- en ozon bestendig, is bestand tegen de meeste chemische stoffen, zuren en logen èn geschikt voor de meest uiteenlopende weersomstandigheden. De SLAMdam is TÜV gecertificeerd volgens de PAS 1188-2:2009 norm. 

SLAMdam, een stabiele basis die wateroverlast bestrijdt met water.