STC Training & Consultancy

http://www.stc-bv.nl

Standnr: E26 en D20

STC Training & Consultancy

STC Training & Consultancy biedt cursussen, trainingen en opleidingen voor volwassenen op alle niveaus. We richten ons op de sectoren zeevaart, zeevisvaart, bagger en offshore, rijn- en binnenvaart, wegtransport, spoorvervoer, scheepsbouw, havenoperationele- en havenadministratieve-beroepen en procesindustrie. Daarbij werken we met ervaren vakdocenten die uw werkomgeving kennen.

We zijn onderdeel van STC Group, dé verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. STC Group is internationaal actief en heeft locaties in binnen- en buitenland. 

We bieden onder andere specialistische cursussen op het gebied van scheepsbrandbestrijding, het werken met LNG als brandstof of als lading en omgaan met incidenten. U kunt hiervoor trainen in ons unieke Fire Safety Training Centre, waar we vele oefensituaties in scene kunnen zetten.  

Daarnaast biedt STC Training en Consultancy opleidingen op het gebied van veiligheid en gevaarlijke stoffen.

Graag denken wij met u mee en ontwerpen we cursussen voor u op maat. Naast het Fire Safety Centre beschikken we over  vele simulatoren en meerdere eigen opleidingsschepen.

Bezoek onze website www.stc-bv.nl voor ons volledige cursusaanbod of neem direct contact op via 010 283 23 00 of info@stc-bv.nl.