TBM-Technisch Bureau Muller

http://www.tbm.nl

Standnr: B65

TBM-Technisch Bureau Muller

TBM Technisch Bureau H.A. Muller B.V. is een handelsmaatschappij, gericht op het leveren van hoogwaardige veiligheidsgoederen en -diensten aan overheidspartijen in Nederland, België en Luxemburg. TBM is de exclusieve vertegenwoordiger, agent en distributeur van een groot aantal gekwalificeerde internationale partners en leveranciers in het veiligheidsdomein. Hierdoor is TBM in staat een zeer breed scala aan producten, diensten en oplossingen aan te bieden op het gebied van wapens, toebehoren, tactische uitrusting en technologische toepassingen.

TBM is al 75 jaar een betrouwbare en professionele partner voor onder meer Defensie en Politie. Door de langdurige vertegenwoordiging van onze partners, een veelomvattend en intensief relatiebeheer en uitstekende marktkennis, weet TBM een unieke meerwaarde voor haar klanten te bewerkstelligen. 

TBM verkoopt producten en diensten door eerst goed te begrijpen wat de behoefte is. Vervolgens wordt deze behoefte in een zo vroeg mogelijk stadium gematcht aan een oplossing. Indien noodzakelijk worden fabrikantbezoeken en/ of klantdagen georganiseerd om de aangeboden oplossing uit te proberen. Indien noodzakelijk configureert TBM producten om een optimale match te creëren met de behoefte. Daarnaast ontzorgt TBM haar klanten op het gebied van logistiek, informatievoorziening, nazorg en andere ondersteuning.

TBM is gespecialiseerd in grote projecten en volumes, maar kan ook prima uit de voeten met kleinschalige oplossingen voor al dan niet unieke uitdagingen binnen het veiligheidsdomein. Naast bestaande producten en diensten richt TBM zich ook op de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten en diensten. Denk daarbij aan het ontwerp en de integratie van robotica en technologische toepassingen.

Zoekt u iets speciaals, laat het ons weten. TBM gaat graag voor haar klanten op zoek naar de mogelijkheden. Op afspraak kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom. Wij laten u graag zien wat we aan kennis en producten in huis hebben.

Voor een compleet overzicht van onze partners cq. leveranciers, verwijzen wij u naar onze website.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met TBM Technisch Bureau H.A. Muller B.V. via 0488-468130 of per email info@tbm.nl