Unisys

https://www.unisys.com/security

Standnr: Meldkamer plein - E202

Unisys

Het aanbod van Unisys omvat beveiligingssoftware en –services, digitale transformatie en werkplekdiensten, bedrijfstoepassingen en –services en innovatieve software- besturingsomgevingen voor zeer intensieve bedrijfscomputers. 
Voor meer informatie over hoe Unisys veilig betere resultaten bouwt voor haar klanten in de overheids-, financiële en commerciële markten.

Voor moderne flexible centrale meldkamers zijn traditionele beveiligingsmaatregelen  onvoldoende om te beschermen tegen cyberaanvallen in het digitale tijdperk, waardoor meldkamers worden gedwongen een Zero Trust Netwerk te adopteren. De principes zijn eenvoudig - vertrouw geen gebruiker of apparaat, binnen of buiten het meldkamer-netwerk en verleen zo weinig mogelijk toegang bij betrouwbare identificatie. Het verkrijgen van informatie uit verschillende systemen voor een meldkamer met diverse onderdelen kan complex en tijdrovend zijn en zelfs eindigen zonder actuele informatie. Met de Unisys Stealth® stellen we u in staat de best beveiligde, end-to-end, gecodeerde verbindingen tot stand kunt brengen met de benodigde informatiebronnen en systemen. Dit met weinig tot geen impact op de huidige of nieuwe  infrastructuren die worden gebruikt. Deze oplossing zal de complexiteit, de kosten en de tijd die nodig is om te implementeren verlagen en extra beveiliging toevoegen om beter bestand te zijn tegen cyberaanvallen, zodat gegevens overall, op tijd en ten aller tijden beschikbaar zijn voor de operatie.