van De Zaag BV

http://vandezaag.nl

Standnr: B61

van De Zaag BV

Gebruikmakend van bewezen technologie, wordt bij van De Zaag door een team van 32 specialisten passend maatwerk geleverd voor de complete bedrijfswagen. Het Numansdorpse bedrijf – gespecialiseerd in bedrijfswageninrichtingen, voertuigelektronica en beletteringen – is in bijna tien jaar tijd uitgegroeid tot de solide organisatie van vandaag de dag die fleetowners totaal kan ontzorgen.

Niets is statisch en daarom laat van De Zaag het product- en dienstenaanbod flexibel meegroeien met de veranderende eisen en wensen van haar relaties. Oog en oor voor klanten, persoonlijke aandacht en realiteitszin resulteren in een trouw en autonoom groeiend klantenbestand.

Jaarlijks worden door van De Zaag meer dan veertienhonderd bedrijfswagens beletterd en gewrapt, voorzien van op maat gemaakt interieurs en uitgerust met intelligente voertuigelektronica. Vaak gaat het om een totaalpakket inclusief de installatie van camerasystemen, parkeersensoren, hefliften, ECE-signalering etc.

Alle disciplines zijn onder één dak verzameld. Er wordt intensief samengewerkt met producenten, maar van De Zaag heeft alles in eigen hand; van advies en ontwerp tot en met productie, installatie en support. Een slagvaardige, krachtige organisatie die met trots relaties als Evides, EcoLoss, en Duik- en bergingsbedrijf W. Smit tot haar klantenkring mag rekenen