XVR Simulation

XVR Simulation

Bij XVR Simulation geloven we in het verbeteren van de vaardigheden en expertise van hulpverleners en incidentbestrijders door middel van simulatie. We hebben onze software zodanig ontwikkeld dat het flexibel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is in het gebruik. Leren staat centraal en de instructeur behoudt altijd de controle over de leerervaring. Het XVR Platform biedt een meeslepende leeromgeving voor alle bevelvoering niveaus, en is te gebruiken bij zowel mono- als multidisciplinaire trainingen.

XVR heeft een groot aantal trainingsomgevingen die gevuld kunnen worden vanuit onze bibliotheek met realistische modellen van gebouwen, voertuigen en objecten. XVR Simulation biedt de gebruiker hierbij ongeëvenaarde vrijheid en opties om hun eigen trainingsomgeving en -scenario te bouwen, waarbij het zelfs mogelijk is om een bestaande omgeving na te maken met behulp van Google Earth afbeeldingen en foto’s.

Trainen met XVR is een betaalbare, flexibele en zeer effectieve trainingsmethode. Het is een zeer waardevolle toevoeging om de traditionele praktijktrainingen, waarbij er een makkelijk reproduceerbare leerervaring tegen zeer lage kosten geboden wordt. 

XVR Simulation is een toonaangevende simulatiesoftware ontwikkelaar met 204 organisaties in 30 landen die gebruik maken van XVR om ieder jaar circa 70.000 hulpverleners te trainen.