Zorg Diensten Groep

Zorg Diensten Groep

Post Mortem Facilities (PMF) is een gespecialiseerde dienstverlener voor het vakkundig en respectvol reinigen en desinfecteren van overlijdens- en ongevalslocaties. PMF zorgt ervoor dat de overlijdenslocatie weer een vertrouwde en schone omgeving wordt voor nabestaanden en andere betrokkenen. PMF is 24/7 landelijk inzetbaar voor de reiniging van overlijdenslocaties en calamiteitenschoonmaak.

Onze specialisten worden ingeschakeld in uiteenlopende omstandigheden, zoals bij een ongeval, suïcide of natuurlijk overlijden met complicaties (bijvoorbeeld met ernstig bloed- of vochtverlies, of bij een vinding van het stoffelijk overschot in staat van ontbinding).

In vrijwel alle gevallen is het voor nabestaanden erg aangrijpend om terug te keren naar de plaats waar hun dierbare is overleden. Wij zorgen ervoor dat zij in een vertrouwde omgeving terechtkomen, waar ze niet of nauwelijks geconfronteerd worden met de omstandigheden van het overlijden.

De primaire taak van PMF is het zorgvuldig verwijderen van geuren, bloed, lichaamsvocht en andere sporen. Daarvoor gebruiken we zeer geavanceerde apparatuur en reinigingsmiddelen. Desgewenst begeleiden we de nabestaanden bij het bezoeken van de gereinigde overlijdenslocatie.

Klus2Fix is een klussendienst dat onderdeel is van Asito. In samenwerking met ZDG verzorgen wij op respectvolle wijze de vakkundige reiniging van de overlijdenslocatie. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van laminaat, kleine calamiteiten oplossen, wasbakken ontstoppen en interne verhuizingen. Klus2Fix hecht veel waarde aan veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Onze specialisten zijn gedegen opgeleid, zelfstandig en ervaren in onderhoud, reparatie en storingswerkzaamheden. Alle medewerkers zijn getraind om verder te gaan dan alleen het technisch verzoek op te lossen. Een dienstverlenende, en in dit geval een respectvolle, houding zitten in de genen van de Klus2Fix organisatie.