Hytrans Systems b.v.

Hytrans Systems b.v.

Hytrans Systems BV ontwikkelt en produceert hoogwaardige mobiele watertransportsystemen, die onder meer worden ingezet bij de bestrijding van rampen en bij reddingsacties. Of het nu gaat om het blussen van grootschalige branden, noodwatervoorziening van kerncentrales, proces- en koelwatervoorziening of het verplaatsen van water bij grote overstromingen.

Hytrans Systems BV is internationaal marktleider en heeft sinds 1988 al meer dan 1200 systemen geleverd aan brandweer, hulpdiensten en industrieën over de hele wereld. De innovatieve systemen zijn zo ontworpen dat ze het water binnen enkele minuten over grote afstanden en onder hoge druk kunnen verpompen, met inzet van minimale mankracht, onder de meest extreme omstandigheden. Wat de hoogwaardige systemen uniek maakt zijn de hydraulisch aangedreven dompelpompen.

In Lemmer werken ruim 80 gemotiveerde medewerkers die deze ‘state-of-the-art’ producten ontwikkelen, verkopen en assembleren. Hytrans Systems BV wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van dealers, die de contacten leggen met de eindgebruikers en ze ondersteunen met training, service en onderhoud.

Wat Hytrans® systemen uniek maakt:

  • Hydraulisch aangedreven dompelpompen
  • Watertransport over lange afstanden
  • Groot volume & hoge druk
  • Veilig & snel in te zetten
  • 35+ jaar track record