Nenova

https://www.nenova.nl

Standnr: Meldkamerplein

Nenova

Een meldkamer of control room vormt steeds vaker het integrale knooppunt waar organisatieonderdelen en informatiestromen samenkomen. Wij bieden adviestrajecten en projectmanagement, waarbij wij met name gespecialiseerd zijn in het verbinden en centraal organiseren van veiligheid, beveiliging en informatiemanagement. Eén van onze belangrijkste expertises is de functionele (proces)inrichting van meldkamers en meldkamerapplicaties, zoals PSIM, SMS en PSAP systemen.

Door steeds opzoek te gaan naar innovatieve en vernieuwende (technologische) oplossingen, helpen wij bedrijven en overheidsinstellingen om de stap te zetten naar een toekomstbestendige en informatiegestuurde (veiligheids)organisatie. Een moderne aanpak, waarin sprake is van een integrale en multidisciplinaire aanpak, met aandacht voor mens, organisatie en technologie. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een sterke informatiepositie essentieel is om de veiligheid in uw organisatie te kunnen waarborgen. 

Realisatie van een nieuwe meldkamer, optimalisatie van uw huidige meldkamer, het toekomstbestendig (door)ontwikkelen van uw veiligheidsprocessen of het inrichten van een volwassen informatieorganisatie, waarin u in-control bent over de veiligheid in uw organisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Nenova heeft de expertise in huis om u te begeleiden in het volledige proces van ontwerp tot beheer van uw veiligheids-, informatie- en meldkamerorganisatie. Wij adviseren en ondersteunen u graag in de volledige keten van melding tot opvolging en samen met onze klanten realiseren we een volwassen incident- en crisismanagementorganisatie. Met als doel: het waarborgen van de continuïteit en kwaliteit van de organisatie en de veiligheid van personeel, bezoekers en andere betrokkenen.