Secure2Go B.V.

Secure2Go B.V.

 

Een alarmknop waar je altijd op kunt vertrouwen, zodat je nooit echt alleen bent tijdens onveilige situaties. 

Secure2Go is dé specialist op het gebied van persoonsalarmering voor professionals en bedreigde personen.

Bij Secure2Go geloven we dat iedereen die in aanraking kan komen met agressie en geweld, nooit écht alleen hoeft te zijn. Want alleen werken of bedreigd worden, betekent ook kwetsbaar zijn op ingrijpende momenten. Momenten waarop je verlangt dat er iemand bij je is om je bij te staan.

Daarom werkt Secure2Go al jaren aan toonaangevende alarmeringsoplossingen die ervoor zorgen dat professionals of bedreigde personen altijd verbonden zijn. Daar kun je bij Secure2Go op rekenen. We werken met alleen de beste hardware en partners en nemen je al het werk uit handen. Natuurlijk betrouwbaar, gecertificeerd en integer. Want het gaat uiteindelijk om de veiligheid van mensen.

Zo zorgen we ervoor dat je als werkgever of organisatie kan voldoen aan de morele plicht om goed te zorgen voor je medewerkers of cliënten. Waardoor zij altijd veilig en onafhankelijk kunnen werken en leven.

Bedreigde personen
Een mobiele alarmknop draagt bij de directe veiligheid en aan het veiligheidsgevoel. Daarom is het een ideaal en snel inzetbaar middel voor mensen die bedreigd worden in hun werk- of privésituatie. Wij zijn hiervoor de vaste partner van de politie, de vrouwenopvang, gemeenten en beroepsverenigingen.

Agressiealarmering
Meer dan 1,6 miljoen mensen krijgen jaarlijks tijdens hun werk te maken met agressie. In veel situaties blijft het bij verbaal geweld maar regelmatig is het geweld of de dreiging zo ernstig dat het nodig is snel hulp te kunnen inroepen.

Met de agressiealarmering van Secure2Go kunnen professionals zowel binnen- als buiten de muren van de organisatie discreet en eenvoudig hulp inschakelen van collega's de beveiliging of van de politie. 

Alleenwerkersalarmering
Als je zonder direct toezicht van een collega werkt, ben je een alleenwerker. Als je dan ook nog eens extra risico's loopt op een ongeval of gezondheidsklachten is het belangrijk om snel hulp te krijgen als het mis gaat. Met de hoogwaardige man-down (kantelalarm, non-movement, impact) alarmering van Secure2Go is iedere alleenwerker verzekerd van betrouwbare detectie en alarmering.

Gecertificeerd
Secure2Go is als enige aanbieder in Nederland gecertificeerd volgens het strenge schema 'Mobiele beveiliging van personen'. Meer dan 5000 professionals vertrouwen dagelijks op onze alarmeringsoplossingen.

Bezoek onze stand of ga naar de website van Secure2Go voor meer informatie!