EENvOUDIG EN LAAGDREMPELIG

Een standruimte inclusief standbouw is een eenvoudige en laagdrempelige manier om deel te nemen aan eRIC. Omdat jouw stand al door ons opgebouwd wordt, scheelt dit je tijd en kosten. De stand kan eenvoudig door jou zelf worden ingericht met pop-up wanden, rolbanners, meubilair en displays. Wanneer je gebruik maakt van onze standaard standbouw krijg je:

  • UNIFORME, ZWARTE WANDEN 2,50 METER HOOG 
  • NAAMBORD MET NAAMSVERMELDING
  • VLOERBEDEKKING, KLEUR ANTRACIET
  • VERLICHTING: TWEE DUOSPOTS PER 12 M2

Reserveer direct jouw stand inclusief standbouw

Uw stand aanpassen?

Geen zwarte wanden maar jouw eigen ontwerp? Een andere kleur tapijt? Dat kan!

Ook de uniforme standbouw kun je naar je wensen aanpassen. Neem voor meer informatie contact op met onze account managers of download de brochure.

Kunnen wij u helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Sander Hesseling
Sander Hesseling
Founder
sander@exporic.nl
+31 (0)40 297 94 93

Jill Oomen
Jill Oomen
Projectmanager
jill@ogz.nl
+31 (0)40 297 94 93

Extra exposure

Extra exposure

Het is zeer denkbaar dat je als exposant de behoefte hebt om jouw materiaal, product en / of innovatie op een spectaculaire wijze wil tonen aan de vakbezoeker. Het voormalig vliegveld heeft hiervoor uitgebreide en vrijwel alles omvattende mogelijkheden. Voor informatie kun je contact opnemen met Jill Oomen, “we gaan voor het maximaal haalbare resultaat”.

Brochure aanvragen

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze experts contact met je op voor een maatwerkoplossing.

Liever maatwerk?

Wil je een spraakmakende stand met een unieke uitstraling die maximaal opvalt tussen uw concurrenten? Bij een op maat gemaakte stand kun je zelf bepalen wat je wil hebben. Je kunt de stand zo inrichten, dat het perfect past bij jouw bedrijf.

Meer informatie