VR

Virtual Reality: ‘Learning by feeling’

Virtual Realitytechnologie geeft leren en ervaren nieuwe dimensies. Ook de operationele diensten in de sector openbare orde en veiligheid ontdekken de kracht van digitale simulaties voor trainings- en onderzoeksdoeleinden. In 2020 wordt een doorbraak verwacht in de toepassing van VR-technologie in het veiligheidsdomein. Stap in de virtuele wereld en ervaar hoe digitale simulatietechnologie kan bijdragen aan effectiever opleiden, trainen en oefenen.

Learning by feeling

Organisaties als defensie, de luchtvaart en de medische sector maken al ruim gebruik van VR-technologie. De kracht van VR kan kernachtig worden samengevat als ‘learning by feeling’. De VR-wereld is de kindertijd van joysticks en beeldschermen voorbij en is met steeds hoogwaardiger beeldkwaliteit, headsets en sensorpakken volwassen aan het worden. Je stapt letterlijk in een andere wereld en zit midden in het scenario.

Virtueel klaslokaal

Een lonkend perspectief voor hulpverleners en crisismanagers van brandweer, politie, medische diensten, defensie en andere veiligheidspartners. Het veiligheidsdomein staat voor de uitdaging om de tijd en financiële middelen die voor opleiden, trainen en oefenen beschikbaar zijn, zo effectief en efficiënt mogelijk te besteden. Een virtueel klaslokaal waarop cursisten plaats- en tijdonafhankelijk kunnen inloggen en praktijktrainingen op afstand in de digitale wereld zijn in dit licht interessante aanvullingen op traditionele scholings- en trainingsmethoden.
 

Brochure aanvragen

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze experts contact met je op voor een maatwerkoplossing.

Meer informatie

Wil je meer informatie of een advies op maat? Neem dan contact op met ons salesteam:

expo@exporic.nl
040 - 297 94 93

Sander Hesseling
Sander Hesseling
Founder
sander@exporic.nl
+31 (0)40 297 94 93
+31 (0)6 414 019 66

Jill Oomen
Jill Oomen
Account Manager
jill@ogz.nl
+31 (0)40 297 94 93