Overzicht buiten eRIC

Hierom bezoek jij dé vakbeurs voor het veiligheidsdomein

24 & 25 april 2024 | Vliegveld Twenthe


Op 24 & 25 april 2024 vindt de vierde editie van de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) plaats op Vliegveld Twenthe te Enschede. Twee dagen lang is dit hét verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals, kennisinstituten en (toe)leveranciers van voertuigen, beschermende kleding en uitrusting, robottechniek en 3D oefen- en trainingsapplicaties, specialistische ondersteuningsteams, verbindingen en informatievoorziening. eRIC toont state of the art producten en diensten over de hele breedte van het veiligheidsdomein.

Op eRIC vind je de producten, diensten en kennis om jouw taken beter en veiliger uit te kunnen uitvoeren. eRIC is een uniek interactief praktijkpodium waar productinnovaties gepresenteerd en gedemonstreerd worden. Wil jij op de hoogte gebracht worden van de laatste innovaties binnen het veiligheidsdomein en je kennis & netwerk vergroten, dan is eRIC voor jou the place to be!

Waarom jij eRIC niet mag missen
 

 • De meest relevante en actuele thema’s binnen het veiligheidsdomein worden behandeld.
  Verrijk je kennis over drones & robotica, meldkamer, virtual reality en de energietransitie.
   
 • De combinatie van een beursvloer binnen en de demo-terreinen buiten, maken eRIC uniek.
  Aan de hand van demonstraties worden noviteiten binnen de veiligheidsindustrie getoond.
   
 • Ontmoet mede-hulpverleners uit het hele veiligheidsdomein.
  Versterk je relatie met partners binnen de OOV-sector.

Direct gratis aanmelden

Robotica op eRIC

200+ exposanten

Ontdek het nieuwste materieel

Ruim 200 fabrikanten en (toe)leveranciers in de veiligheidsindustrie presenteren zich op Vliegveld Twenthe. Ze showcasen de nieuwste innovaties die Nederland een stukje veiliger kunnen maken en/of die ervoor zorgen dat jij je taken nog beter kunt uitvoeren.

Zo zijn er exposanten op het gebied van duurzame voertuigen, kleding & uitrusting, 3D-trainingsapplicaties en communicatiemiddelen. Bezoek de stands of demonstraties en laat je bijpraten over noviteiten binnen de veiligheidsbranche.

Bekijk exposantenlijst

Multi-disciplinaire demo

Samen één geoliede machine

Geen enkele dienst kan zelfstandig de uitdagingen van een complex geweldsincident aan. Tijdens de spectaculaire multidisciplinaire demo wordt dat duidelijk zichtbaar.

In de ‘timelapse’ wordt een realistisch complex incidentscenario geschetst, waarbij naast politie, brandweer en ambulancezorg ook specialistenteams in actie komen. Je ziet hoe verschillende disciplines binnen het veiligheidsdomein samenwerken en welke tak wat precies uitvoert. Ieder zijn specifieke kennis en kunde, sámen één geoliede machine!

Meer over de demo

Duizenden hulpverleners

Maak & deel kennis met elkaar

Alle hulpdiensten geven acte de présence op eRIC. Ga in gesprek met bekende of onbekende collega's uit het veiligheidsdomein. Deel ervaringen met (mede-)hulpverleners van de politie, defensie, brandweer, ambulance, rijkswaterstaat, veiligheidsregio's of veiligheidsprofessionals uit het bedrijfsleven.

Van uitvoerenden tot leidinggevenden en van inkopers tot bestuurders, ze zijn allemaal aanwezig op Vliegveld Twenthe! Zorg dat jij en je collega's er ook bij zijn.

Meer over de bezoekers

Meld je gratis aan

Wil jij ook weten wat de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen het veiligheidsdomein zijn? Of wil jij branchegenoten ontmoeten en in actie zien? Bezoek eRIC gratis op 24 & 25 april op Vliegveld Twenthe. Welke collega's neem jij mee? 

Meld je gratis aan!

Gratis aanmelden

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over het bezoeken van eRIC?
Team eRIC staat voor je klaar!

vragen of problemen

Neem contact op via
expo@exporic.nl of bel: +31(0)40 297 94 93