Header exposanten

Het #1 evenement voor de veiligheidssector

Voor & door hulpverleners

eRIC is hét multidisciplinaire vakevenement voor veiligheidsprofessionals. Op 22 & 23 april 2026 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten voor de 5e keer. Twee dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Om netwerken te smeden en zaken te doen; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland.

Profileer je binnen de veiligheidssector

Als een van de 200 aanwezige leveranciers, krijg je de kans om direct in contact te komen met jouw doelgroep.

Alle thema's zijn vertegenwoordigd op de beurs: Brandweer, Ambulance, Defensie, Politie, Rijkwaterstaat, de Zware industrie en meer! Bezoekers kunnne zo op een uitdagende manier kennismaken met de mogelijkheden en relevante oplossingen binnen de sector, producten en innovaties die jij te bieden hebt.

What is in it for you?

  • Ontmoet potentiële klanten
  • Vergroot uw naamsbekendheid in de markt
  • Netwerken met bestaande en nieuwe relaties
  • Toon productinnovaties
  • Demonstreer je producten en/of diensten

Exposanten foto

Deelnemen aan eRIC 2026?

Deelname aan eRIC 2026 is een zeer efficiënte en effectieve vorm van marketing. De krachtige combinatie van vakbeurs en een uitgebreid congres biedt informatie, interactie en innovatie.

Je kunt jouw bedrijf op de volgende manieren presenteren tijdens eRIC:

Standruimte expohal

Standruimte expohal

Met een stand in de expohal ontmoet je potentiële klanten, vergroot je jouw naamsbekendheid, lanceer je effectief nieuwe producten of diensten en netwerk je gericht.

Mogelijkheden expohal

Standruimte expoterrein

Standruimte buitenterrein

Veel ruimte nodig? Wil je meerdere voertuigen ten toon stellen? Interactieve demonstraties geven? In dat geval is het expoterrein de ideale locatie om je te presenteren. 

Mogelijkheden expoterrein

Extra exposure

Extra exposure

Het is zeer denkbaar dat je als exposant de behoefte hebt om jouw materiaal, product en / of innovatie op een spectaculaire wijze wil tonen aan de vakbezoeker. Het voormalig vliegveld heeft hiervoor uitgebreide en vrijwel alles omvattende mogelijkheden. Voor informatie kun je contact opnemen met Jill Oomen, “we gaan voor het maximaal haalbare resultaat”.

Exposantenbrochure aanvragen

Wil jij alle informatie over exposeren op eRIC gemakkelijk en overzichtelijk in één document? Vraag vrijblijvend de exposantenbrochure aan! Tot 1 september geldt de vroegboekkorting!

Kunnen wij u helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Sander Hesseling
Sander Hesseling
Founder
sander@exporic.nl
+31 (0)40 297 94 93

Jill Oomen
Jill Oomen
Projectmanager
jill@ogz.nl
+31 (0)40 297 94 93