Waarom deelnemen?

Nederland krijgt weer een groot multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals. Op 18 april 2018 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten voor de 2e keer. Twee dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Om netwerken te smeden en zaken te doen; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland.

Deelname aan eRIC is een zeer efficiënte en effectieve vorm van marketing. De krachtige combinatie van vakbeurs, lezingen, demonstraties en paneldiscussies biedt informatie, interactie en innovatie.

Deelname aan eRIC is mogelijk via exposure in de Expohal of op het buitenterrein of gecombineerd.

1. Ontmoet potentiële klanten

Drie dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Hèt moment om je potentiële klanten te ontmoeten.

2. Vergroot uw naamsbekendheid in de markt

Het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, evenals de uitgebreide promotie rondom de beurs, zorgt ervoor dat deelname aan eRIC waardevolle brand exposure biedt bij de juiste doelgroep. 

3. Netwerken met bestaande en nieuwe relaties

Er is weer een groot multidisciplinair vakevenement in Nederland. Uitvoerenden, leidinggevenden en inkopers van hulpverlenend Nederland zullen massaal aanwezig zijn. Ga het gesprek aan en ontdek mogelijkheden en verken kansen.

4. Toon productinnovaties

Presenteer en demonstreer productinnovaties tijdens eRIC. Alles is mogelijk, of het nu op gebied is van voertuigen, uitrusting, kleding, informatietechnologie, preventietechniek, opleiding, training of oefening is. Draag als fabrikant of leverancier bij aan de kennisbevordering en innovatie in de wereld van Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing.

Is uw interesse gewekt? Bekijk de deelnamemogelijkheden, vraag de brochure aan of boek direct een stand!

Brochure aanvragen

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze accountmanagers contact met je op voor een maatwerkoplossing.