Het #1 evenement voor de veiligheidssector

eRIC is hét multidisciplinaire vakevenement voor veiligheidsprofessionals. Op 18 & 19 mei 2022 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten voor de 3e keer. Twee dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Om netwerken te smeden en zaken te doen; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland.

1. Ontmoet potentiële klanten

Twee dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Hèt moment om je potentiële klanten te ontmoeten.

2. Vergroot uw naamsbekendheid in de markt

Het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, evenals de uitgebreide promotie rondom de beurs, zorgt ervoor dat deelname aan eRIC waardevolle brand exposure biedt bij de juiste doelgroep. 

3. Netwerken met bestaande en nieuwe relaties

Er is weer een groot multidisciplinair vakevenement in Nederland. Uitvoerenden, leidinggevenden en inkopers van hulpverlenend Nederland zullen massaal aanwezig zijn. Ga het gesprek aan en ontdek mogelijkheden en verken kansen.

4. Toon productinnovaties

Presenteer en demonstreer productinnovaties tijdens eRIC. Alles is mogelijk, of het nu op gebied is van voertuigen, uitrusting, kleding, informatietechnologie, preventietechniek, opleiding, training of oefening is. Draag als fabrikant of leverancier bij aan de kennisbevordering en innovatie in de wereld van Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing.

Is je interesse gewekt? Vraag de brochure aan of boek direct een stand!

Deelnemen aan eRIC 2022?

Deelname aan eRIC 2022 is een zeer efficiënte en effectieve vorm van marketing. De krachtige combinatie van vakbeurs en een uitgebreid congres biedt informatie, interactie en innovatie.

Je kunt jouw bedrijf op de volgende manieren presenteren tijdens eRIC:

Standruimte expohal

Standruimte expohal

Met een stand in de expohal ontmoet je potentiële klanten, vergroot je jouw naamsbekendheid, lanceer je effectief nieuwe producten of diensten en netwerk je gericht.

Mogelijkheden expohal

Standruimte expoterrein

Standruimte buitenterrein

Veel ruimte nodig? Wil je meerdere voertuigen ten toon stellen? Interactieve demonstraties geven? In dat geval is het expoterrein de ideale locatie om je te presenteren. 

Mogelijkheden expoterrein

Extra exposure

Extra exposure

Het is zeer denkbaar dat je als exposant de behoefte hebt om jouw materiaal, product en / of innovatie op een spectaculaire wijze wil tonen aan de vakbezoeker. Het voormalig vliegveld heeft hiervoor uitgebreide en vrijwel alles omvattende mogelijkheden. Voor informatie kun je contact opnemen met Sander Hesseling, “we gaan voor het maximaal haalbare resultaat”.

Brochure aanvragen

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze experts contact met je op voor een maatwerkoplossing.

Meer informatie

Wil je meer informatie of een advies op maat? Neem dan contact op met ons salesteam:

expo@exporic.nl
040 - 297 94 93

Sander Hesseling
Sander Hesseling
Founder
sander@exporic.nl
+31 (0)40 297 94 93
+31 (0)6 414 019 66

Jill Oomen
Jill Oomen
Account Manager
jill@ogz.nl
+31 (0)40 297 94 93