Het #1 evenement voor de veiligheidssector

eRIC is hét multidisciplinaire vakevenement voor veiligheidsprofessionals. Op 24 & 25 april 2024 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten voor de 4e keer. Twee dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Om netwerken te smeden en zaken te doen; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland.

1. Ontmoet potentiële klanten

Twee dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Hèt moment om je potentiële klanten te ontmoeten.

2. Vergroot uw naamsbekendheid in de markt

Het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, evenals de uitgebreide promotie rondom de beurs, zorgt ervoor dat deelname aan eRIC waardevolle brand exposure biedt bij de juiste doelgroep. 

3. Netwerken met bestaande en nieuwe relaties

Er is weer een groot multidisciplinair vakevenement in Nederland. Uitvoerenden, leidinggevenden en inkopers van hulpverlenend Nederland zullen massaal aanwezig zijn. Ga het gesprek aan en ontdek mogelijkheden en verken kansen.

4. Toon productinnovaties

Presenteer en demonstreer productinnovaties tijdens eRIC. Alles is mogelijk, of het nu op gebied is van voertuigen, uitrusting, kleding, informatietechnologie, preventietechniek, opleiding, training of oefening is. Draag als fabrikant of leverancier bij aan de kennisbevordering en innovatie in de wereld van Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing.

Is je interesse gewekt? Vraag de brochure aan of boek direct een stand!

Deelnemen aan eRIC 2024?

Deelname aan eRIC 2024 is een zeer efficiënte en effectieve vorm van marketing. De krachtige combinatie van vakbeurs en een uitgebreid congres biedt informatie, interactie en innovatie.

Je kunt jouw bedrijf op de volgende manieren presenteren tijdens eRIC:

Standruimte expohal

Standruimte expohal

Met een stand in de expohal ontmoet je potentiële klanten, vergroot je jouw naamsbekendheid, lanceer je effectief nieuwe producten of diensten en netwerk je gericht.

Mogelijkheden expohal

Standruimte expoterrein

Standruimte buitenterrein

Veel ruimte nodig? Wil je meerdere voertuigen ten toon stellen? Interactieve demonstraties geven? In dat geval is het expoterrein de ideale locatie om je te presenteren. 

Mogelijkheden expoterrein

Extra exposure

Extra exposure

Het is zeer denkbaar dat je als exposant de behoefte hebt om jouw materiaal, product en / of innovatie op een spectaculaire wijze wil tonen aan de vakbezoeker. Het voormalig vliegveld heeft hiervoor uitgebreide en vrijwel alles omvattende mogelijkheden. Voor informatie kun je contact opnemen met Sander Hesseling, “we gaan voor het maximaal haalbare resultaat”.

Exposantenbrochure aanvragen

Wil jij alle informatie over exposeren op eRIC gemakkelijk en overzichtelijk in één document? Vraag vrijblijvend de exposantenbrochure aan!

Kunnen wij u helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Sander Hesseling
Sander Hesseling
Founder
sander@exporic.nl
+31 (0)40 297 94 93

Jill Oomen
Jill Oomen
Projectmanager
jill@ogz.nl
+31 (0)40 297 94 93