Het vakevenement voor veiligheidsprofessionals

eRIC 2022 | 18 & 19 mei | Vliegveld Twenthe


Hét multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals is terug! Op 18 & 19 mei 2022 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten voor de 3e keer. Twee dagen lang is dit hét verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals, producenten en leveranciers van producten en diensten. Deze producenten en leveranciers leveren voertuigen, beschermende kleding en uitrusting, robottechniek en 3D oefen- en trainingsapplicaties, specialistische ondersteuningsteams, verbindingen en informatievoorziening; eRIC toont state of the art producten en diensten over de hele breedte van het veiligheidsdomein.

Welke behoeften hebben de professionals in het veiligheidsdomein om hun taken goed te kunnen uitvoeren? En hoe kun je hen daarbij met jouw producten, innovaties en diensten faciliteren? eRIC is een uniek interactief praktijkpodium om productinnovaties te presenteren en te demonstreren. Heb je als fabrikant of leverancier de missie om bij te dragen aan kennisbevordering en innovatie in de wereld van Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing, dan is eRIC voor jou ‘the place to be’. Lees meer over deelnemen aan eRIC als exposant

eRIC sfeerimpressie demo brandweer en meldkamerplein

eRIC wordt door velen gezien als dé vakbeurs voor hulpdiensten; hulpverlenings-professionals zullen massaal acte de présence geven als bezoeker. Dit zijn uitvoerenden/ gebruikers, leidinggevenden en inkopers van brandweer, politie, ambulancezorg/GHOR, Rijkswaterstaat, Defensie, BOA's, bedrijfshulpverlening en veiligheidsspecialisten van de (lokale) overheden en de industrie. Zet de datum in je agenda en registreer je als bezoeker!

Op 18 & 19 mei komt de veiligheidsbranche samen om netwerken te smeden en zaken te doen; te bouwen aan een krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland. Dit wil en kun je als veiligheidsprofessional niet missen.