Geplaatst door: eRIC

eRIC staat als een huis!

Nog zeven maanden en dan opent de vakbeurs eRIC 2020 op Vliegveld Twenthe zijn poorten voor de professionals in het veiligheidsdomein. Sinds de eerste editie in 2016 is eRIC uitgegroeid tot een volwassen vakbeurs met een sterk inhoudelijk karakter. De groei van het evenement in kwaliteit en omvang is volgens beursorganisator Sander Hesseling te danken aan alle energie die de deelnemende partijen er samen in hebben gestoken.

Hesseling: “Samen met onze partners in het veiligheidsdomein, het bedrijfsleven en kennisinstituten, hebben we van eRIC een toonaangevende tweejaarlijks vakbeurs gemaakt, die staat als een huis. Iedereen in de veiligheidswereld kijkt ernaar uit! eRIC 2020 adresseert een aantal sterke inhoudelijke en actuele thema’s die grote aandacht hebben van de veiligheidsdiensten, het bedrijfsleven, maar ook van kennisinstituten. De wetenschap en het onderwijs willen graag aanhaken en kennis en informatie delen op de diverse speakerscorners van het multidisciplinaire platform. Zoals ontwikkelingen op het gebied van drones en robotica, virtual reality toepassingen en alternatieve energiebronnen. Kennis en informatie zijn de sleutels voor preventieve veiligheid, voor effectieve incidentbeheersing en voor de veiligheid en gezondheid van onze hulpverleners.”

“Ook het bedrijfsleven heeft grote behoefte aan kennisdeling, de leveranciersmarkt wil graag de specifieke wensen, idealen en toekomstvisies van veiligheidsprofessionals horen. Zo kunnen ontwikkelaars, fabrikanten en leveranciers optimaal inspelen op actuele trends, producten, diensten en daardoor innovaties leveren, waaraan de mensen in de operationele praktijk op middellange en langere termijn behoefte hebben. Tegen een acceptabele prijs en met geborgde dienstverlening voor garantie en onderhoud. Laten we trots zijn op ‘ons’ bedrijfsleven, daar zit jarenlange hoogwaardige kennis en kunde, waarmee uitstekende producten voor de Nederlandse veiligheidsmarkt worden gemaakt en geleverd.”

“Onderweg naar 2020 kijken mijn team en alle deelnemende partners enorm uit naar de volgende eRIC-editie. Help mee verschil te maken in de veilige samenleving van morgen. We nodigen de leveranciersmarkt en kennisinstituten die actief zijn binnen het multidisciplinaire vakgebied voor veiligheid van harte uit om deel te nemen aan eRIC 2020. Wil je erbij zijn? Vraag dan snel de brochure aan en boek je stand nu, om teleurstellingen te voorkomen en niet twee jaar te hoeven wachten op de volgende editie! De vakbeurs is voor iedereen die werkzaam is binnen het veiligheidsdomein kosteloos te bezoeken na registratie.”

Reactie toevoegen