Advancis Nederland BV

https://www.advancis.nl

Standnr: Meldkamerplein

Advancis Nederland BV

Een Open Integratieplatform is software welk verschillende niet-verbonden beveiligingssystemen integreert en deze via een uniforme gebruikersinterface kan beheren.
Dit maakt het voor de gebruiker mogelijk om afwijkende situaties op te sporen en zo optimaal mogelijk op te lossen. Zo’n oplossing wordt vaak ook wel een PSIM of beveiligings- en gebouwbeheersysteem genoemd.

WinGuard is een open integratieplatform dat veel verder reikt dan het gebruikelijke bereik en de mogelijkheid biedt voor domein overschrijdende integratie van de volledige beveiligings-, gebouw- en communicatietechnologie. Bovendien kan de verbinding met andere systemen zoals b.v. incident management of ticketing systemen naadloos worden gerealiseerd.

WinGuard verzamelt alle (status)meldingen uit verschillende beveiligings- en informatiesystemen. De intelligente gebeurtenisvisualisatie stelt de gebruiker in staat situaties eenvoudig te identificeren. Dynamische Workflows en SOP's en geautomatiseerde acties ondersteunen de gebruiker in de meldkamer.