STAND SPACE WITHOUT STAND

Maximale visibiliteit en uitstraling

Wanneer u kiest voor standruimte exclusief standbouw kunt u zelf voor de gehuurde oppervlakte kunt een stand ontwerpen en inrichten.

Er zijn vele manieren om uw stand zo te ontwerpen dat u een unieke uitstraling heeft die past bij uw organisatie. Uiteraard is het belangrijk dat u van te voren weet met welk doel u deelneemt aan eRIC en welke boodschap de stand moet overbrengen.

Reserveer direct uw stand exclusief standbouw

Kunnen wij u helpen?

Kunnen wij u helpen met meer informatie of een advies op maat?

Sander Hesseling
Sander Hesseling
Founder
sander@exporic.nl
+31 (0)40 297 94 93

Jill Oomen
Jill Oomen
Account Manager
jill@ogz.nl
+31 (0)40 297 94 93

Extra exposure

Extra exposure

Het is zeer denkbaar dat u als exposant de behoefte heeft om uw materiaal, product en / of innovatie op een spectaculaire wijze wilt tonen aan de vakbezoeker. Het voormalig vliegveld heeft hiervoor uitgebreide en vrijwel alles omvattende mogelijkheden. Voor informatie kunt u contact opnemen met Sander Hesseling, “we gaan voor het maximaal haalbare resultaat”.

Brochure aanvragen

After completing the form, you will receive a digital brochure and one of our experts will contact you for a customized solution.

Uniforme standbouw

Liever eenvoud? Een standruimte inclusief standbouw is een eenvoudige en laagdrempelige manier om deel te nemen aan eRIC. Omdat uw stand al door ons opgebouwd wordt, scheelt dit u tijd en kosten.

Meer informatie