Thema meldkamerplein

Meldkamerplein

Het Meldkamerplein is altijd van vast waarde op eRIC, zo ook in 2022. Sterker nog, het thema is misschien wel relevanter dan ooit. Zeker in de crisis is de meldkamer van onschatbare waarde.

Onverwachte oplossingen voor uiteenlopende meldkameruitdagingen

Domeinen als openbare Veiligheid, mobiliteit en de procesindustrie hebben te maken met uiteenlopende meldkameruitdagingen. Het Meldkamerplein bestaat uit een collectief van leveranciers binnen het meldkamerdomein, die als onafhankelijke adviespartij voor elke vraag een oplossing zoekt. Alle gebieden van de meldkamer worden afgedekt.

De deelnemers staan te popelen om kennis te delen, samen te werken en met innovatieve ideeën en onverwachte oplossingen te komen die ervoor zorgen dat centralisten en operators optimaal kunnen presteren in complexe, veeleisende werkomgevingen.

Alle gebieden van de meldkamer afgedekt

Bij het Meldkamerplein kun je terecht voor vragen over consultancy, inrichting, beheer, softwareontwikkeling & management van meldkamers, verkeerscentrales, control rooms etcetera. In hun oplossingen richt het Meldkamerplein zich zowel op mensen als op organisatie en middelen.

Naast het Meldkamerplein zijn er op eRIC 2022 nog meer exposanten die zich richten op de professionalisering van meldkamers van hulpdiensten, securityorganisaties, de medische sector, justitie, defensie, vitale bedrijven, lokale, regionale en landelijke overheden.

Jouw meldkamer future-proof

Zorg dat jouw meldkamer klaar is voor de toekomst. Breng een bezoek aan het Meldkamerplein op eRIC 2022 en laat je inspireren door nieuwe communicatie technologieën die de meldkamer, beter, sneller en efficiënter laten opereren op momenten dat het erop aankomt. Meld je gratis aan als bezoeker voor eRIC op 18 & 19 mei. 

-

Meer lezen over de Meldkamer:

Meldkamer pakt uit op eRIC 2022. De meldkamer als informatieknooppunt // Nenova IT: meldkamers op topniveau voor de safety- en securitysector // De Technologie van Meldkamerplein toegankelijk voor alle sectoren