Demonstratie: Safety by remote.

safety by remote

om 11.00 en 16.00 op het grote midden terrein.

Op het grote middenterrein wordt een grote demonstratie Safety bij remote gegeven. Brandweer, politie, defensie en Rijkswaterstaat gaan samenwerken om in een grote demonstratie alle mogelijke manieren om onbemande hulpverlening te demonstreren. Er zal een escalerend scenario gecreëerd worden waarbij steeds een ander hulp discipline de leiding neemt. Al deze wisselende scenario’s zullen begeleid worden van tekst en uitleg door Sander Hesseling. De demonstratie zal zich vooral richten op wat er technisch mogelijk is vanuit je luie stoel.

Primeur: ‘Bolide knippen’ bij Moditech Rescue Solutions!

Bolide knippen

Om 11.00 en 14.00 in de beurshal

Wie droomt er niet van om een fonkelnieuwe bolide met een hydraulische schaar of spreider onder handen te nemen? Dat kan op de stand van Moditech Rescue Solutions BV op het eRIC-terrein. Brandweerlieden kunnen zich bij Moditech melden voor deze unieke les ‘auto slopen’. Niet dringen!

 

Uitruk bericht! Brandweer reünie

brandweer reünie

om 11.00 en 15.00 op het pomphuis

Tijdens de beurs ERIC is een speciale ontmoetingsplek ingericht voor oud gedienden van de brandweer. Tijdens de 2 sessies die ongeveer 3 kwartier duren vindt onder andere de première plaats van de videoproductie: Passie voor de brandweer. Hierin praten oud brandweermensen over het brandweer vak , de passie en hun gedrevenheid. Zeker ook voor oudgediende interessant!